Ja nie mam ulubionego utworu, chyba nie ma takiego utworu, który by mi się nie podobał. wiadomo jeden trochę mniej inny bardziej ale każdy budzi emocje

A Piotrka cenię za wartościowe teksty, które pobudzają do refleksji ale również za to jakim jest człowiekiem z dystansem do świata, z poczuciem humoru potrafiący się przeobrażać z wulkanu energii podczas koncertów z Comą do poważnego, dojrzałego mężczyzny ( koncerty solo, zwłaszcza z tej ostatniej trasy). Cenię w nim także to, że ciągle poszukuje nowych doświadczeń, nie stoi w miejscu, stale się rozwija i zaskakuje mnie wraz z zespołem. Właśnie szkoda, że to forum umarło, bo miałam nadzieję, że uda mi się porozmawiać tutaj z innymi fanami. Trafiłam na niego chyba trochę z przypadku, bo za sprawą pisania pracy licencjackiej no i też za późno, bo jeszcze na początku roku coś się tu działo. Długo żyłam też w przeświadczeniu, że takie forum po prostu nie istnieje. Utwierdziła mnie w tym jeszcze wiadomość o zamknięciu forum na oficjalnej stronie zespołu o ile się nie mylę. Fajnie by było to forum rozruszać na nowo