![]() |
|
Obecny skład - Wersja do druku +- Forum Coma (https://www.forum-coma.pl) +-- Dział: Zespół Coma (/forum-1.html) +--- Dział: Muzycy (/forum-2.html) +--- Wątek: Obecny skład (/thread-3.html) |
Obecny skład - Cominiarka - 03-05-2012 09:02 AM Piotr Rogucki - śpiew (od 1998) Dominik Witczak - gitara (od 1998) Marcin Kobza - gitara (od 2001) Rafał Matuszak - gitara basowa (od 1998) Adam Marszałkowski - perkusja (od 2008) Jak wam się skład podoba? Kogo (poza Roguckim, oczywiście) cenicie sobie najbardziej? RE: Obecny skład - BezkarnieCytrynowa - 03-05-2012 09:11 AM Cenię wszystkich, ale najbardziej tych, którzy są w zespole od samego początku i się świetnie trzymają... Oczywiście... RE: Obecny skład - Rysiek - 03-07-2012 05:53 PM również, Witczak i Matuszak za powstanie zespołu zasługują na wielki szacunek. a poza tym to oczywiście wszyscy, no i oczywiście oczywiście Rogucki, hehe. RE: Obecny skład - matrani - 03-07-2012 06:37 PM Najlepszy jest jak dla mnie Witczak na gitarze! Jaaa jak on ładnie potrafi grać i te solówka w "W ogrodzie" jest przepiękna. Szkoda, ze maja nowego perkusiste, ten nowy nie jest zły, ale poprzedni miał mocniejsze uderzenie jak dla mnie i lepszy był ^^ Ale wszyscy są swietnymi muzykami, w tych nowych tylko musze sie jeszcze bardziej wsłuchać. RE: Obecny skład - martynika - 03-12-2012 12:45 AM Ja lubię wszystkich chłopaków. Naprawdę - każdy z nich wnosi do zespołu coś swojego, a jednocześnie super komponuje się z innymi. Chociaż do członków-założycieli mam oczywiście odrębny szacunek. RE: Obecny skład - Barteg - 03-15-2012 01:47 AM To jest taki prawdziwy zespół - każdy z chłopaków nadaje jakości całej drużynie. Gdyby kogoś zabrakło, Coma nie byłaby już tym samym zespołem... RE: Obecny skład - Dobry Sąsiad - 03-19-2012 03:51 PM Wszystkie chłopaki sie staraja i robią dobrą robotę naprawdę. Lubie ich brzmienie, widać i sluchać że pasują do siebie i świetnie im się wspólnie gra. Oczywiście największym diamentem jest Roguc, świetny tekściarz z wielką charyzmą i osobowością sceniczną! RE: Obecny skład - Azbestos - 03-20-2012 04:37 PM Ja nie słyszę na przykład wielkiej różnicy między obecnym a poprzednim perkusistą, więc nowy-obecny skład pasuje mi jak najbardziej. RE: Obecny skład - Giano - 03-20-2012 08:16 PM Ja w zasadzie nawet nie miałem okazji słyszeć na żywo wszystkich starych członków zespołu a zresztą i tak nie byłbym w stanie usłyszeć różnicy jedyne co mógłbym zauważyć to zmiana wokalisty
RE: Obecny skład - Krisu - 03-20-2012 08:30 PM No co wy jak można nie zauważyć różnicy ! Z resztą, tu nawet nie chodzi o to czy słyszycie nowego perkusistę bo bębny są te same, ale przecież każdy muzyk sam sobie układa ścieżkę i każdemu wychodzi to inaczej np Marszałkowski brzmi znacznie łagodniej |