![]() |
|
Obecny skład - Wersja do druku +- Forum Coma (https://www.forum-coma.pl) +-- Dział: Zespół Coma (/forum-1.html) +--- Dział: Muzycy (/forum-2.html) +--- Wątek: Obecny skład (/thread-3.html) |
RE: Obecny skład - leady Anabel - 03-20-2012 08:34 PM To Fakt.;] Każdy jest wyjątkowy, zresztą muzyka jest bardzo indywidualną sprawą. A już na pewno twórczość na którą wpływa Wszystko co nas otacza co przeżyliśmy i co słyszeliśmy wiec myślę że wymiana chociażby jednego muzyka to zmiana całego zespołu. RE: Obecny skład - Zooli17 - 03-20-2012 08:38 PM A tak swoją drogą wie ktoś z was dlaczego Tomek Stasiak Musiał odejść ? Bo osobiście nie mam pojęcia. A odnosząc się jeszcze do spraw dotyczących zmiany muzyków, to podobnie jak większość zauważyłabym dopiero gdyby zmienił się wokalista. RE: Obecny skład - Giano - 03-20-2012 08:47 PM Jak znam życie, to pewnie się o coś pokłócili spory w zespołach są częste i nie każdy zespół jest wstanie się pozbierać bez jakiegoś ubytku w składzie. Ale to tylko takie moje przypuszczenia. RE: Obecny skład - Krisu - 03-20-2012 08:50 PM Myślę że wystarczy się wsłuchać trochę bliżej w muzykę i styl w jakim grał Tomek. To nie do końca był styl Comy. Z resztą słyszałem kiedyś że dla Tomasza gra w zespole zawsze była pewnym kompromisem w rozwoju i twórczości. RE: Obecny skład - leady Anabel - 03-20-2012 08:53 PM Dajcie Spokój spekulacją ! wystarczy trochę poczytać żeby wszystko stało się jasne. I dlatego wrzucam fragment wywiadu z Roguckim, który to wyjaśnia MACIE :"Wracając jeszcze do spraw zespołowych, niedawno odszedł od was perkusista Tomasz Stasiak. Zastępuje go Adam z Normalsów. Dlaczego tak się stało? PR: Nie była to dla nas nowa kwestia, i my i Tomassino wiedzieliśmy, że w pewnej chwili to nastąpi, tylko musiał nastąpić moment przecięcia. Było to dla nas wszystkich bardzo trudne, ale nie była to żadna kwestia sporu w zespole czy nie dogadania. Mieliśmy inne priorytety." RE: Obecny skład - Giano - 03-20-2012 08:56 PM Bardzo tajemniczo odpowiada Rogucki. Nie uważacie? Myślę że jednak był to jakiś konflikt ale nie bardzo chcą się do tego oficialnie przyznać poco prać brudy poza zespołem. RE: Obecny skład - Krisu - 03-20-2012 08:59 PM Giano Widzę że jesteś fanem Teorii Spiskowych ja wolałbym jednak uznać że to wszystko raczej przez muzykę i indywidualne priorytety każdego człowieka
RE: Obecny skład - Giano - 03-20-2012 09:01 PM Nie żadnych "teorii spiskowych" tylko racjonalnego myślenia przecież to nie jest żadna nowość że w zespole ludzie się kłócą i odchodzą przecież każdy zespół to już takie małe kilku osobowe społeczeństwo a konflikt to rzecz normalna. RE: Obecny skład - Krisu - 03-20-2012 09:05 PM Nie twierdze że jest inaczej. Po prostu doszukujesz się jakiś rzeczy których nie ma ! Znam ten wątek z historii zespołu i nigdy żaden z muzyków Comy nie mówił o odejściu Stasiaka z jakąś złością , albo kłamanym spokojem. RE: Obecny skład - Zooli17 - 03-20-2012 09:07 PM O dzięki za odpowiedź. Teraz już będę wiedziała a tak swoją drogą masz jakiś link do tego wywiadu bo jakoś nigdy się z nim nie spotkałam. Byłabym wdzięczna gdybyś coś więcej podesłała.
|