Partner:
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieczór panieński w Hotelu BUKOVINA
Gensde Offline
Użytkownik

Liczba postów: 112
Reputacja: 0
Wieczór panieński w Hotelu BUKOVINA
Hej dziewczyny! Planuję wieczór panieński dla mojej przyjaciółki i zastanawiam się nad czymś bardziej relaksującym niż typowe imprezy. Natknęłam się na Hotel BUKOVINA w Bukowinie Tatrzańskiej – podobno mają spa, baseny termalne i różne atrakcje. Ktoś był tam na panieńskim albo wie coś więcej o tym miejscu?

Łatwo ogień niecić przy kłodzie
02-15-2026 08:38 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Traqsa Offline
Użytkownik

Liczba postów: 85
Reputacja: 0
RE: Wieczór panieński w Hotelu BUKOVINA
Ja byłam w Hotelu BUKOVINA z okazji weekendu z przyjaciółkami i naprawdę polecam! Po pierwsze, Termy BUKOVINA są super – baseny z wodą termalną, jacuzzi, zjeżdżalnie i sauny. Po drugie, hotel oferuje świetne zabiegi w Wellness BUKOVINA – masaże, peelingi, rytuały orientalne, wszystko w naprawdę komfortowej atmosferze. Do tego restauracja z pysznym jedzeniem i nagrodami Gault & Millau. Idealne miejsce na panieński w spokojnym, eleganckim stylu, a jeśli chcecie, można też trochę poszaleć w strefie rozrywki. Po szczegóły zapraszam tu: https://www.hotelbukovina.pl/blog/wieczo...ych-imprez

Pić umrzeć nie pić umrzeć to już lepiej pić i umrzeć
02-15-2026 08:39 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Reklama:

roznoszenie ulotek poznań

projektowanie wnętrz wrocław