![]() |
|
Pozabankowa pożyczka online - co polecacie? - Wersja do druku +- Forum Coma (https://www.forum-coma.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-7.html) +--- Dział: HydePark (/forum-10.html) +--- Wątek: Pozabankowa pożyczka online - co polecacie? (/thread-70.html) |
Pozabankowa pożyczka online - co polecacie? - Gensde - 10-16-2017 05:00 PM Witam, Z uwagi na to, że bank odmówił mi udzielenia kredytu, jestem niejako zmuszony wziąć pozabankową pożyczkę online. Jakiego pożyczkodawcę byście mi polecili z czystym sumieniem? Interesuje mnie pożyczka online wyłącznie na raty miesięczne. Z góry dziękuję za pomoc! RE: Pozabankowa pożyczka online - co polecacie? - Amim - 10-16-2017 05:01 PM Ja na Twoim miejscu rozważałbym skorzystanie z usług Providenta lub Aasa. Obie te firmy pożyczkowe mają dość ustabilizowaną pozycję na rynku pożyczek pozabankowych. Koszty odsetkowe i prowizyjne są na podobnym poziomie, liczba formalności w obu ograniczona do minimum, czas wypełnienia wniosku i oczekiwania na decyzję porównywalny. |