Forum Coma
O wszystkim i o niczym :D - Wersja do druku

+- Forum Coma (http://www.forum-coma.pl)
+-- Dział: Pozostałe (/forum-7.html)
+--- Dział: HydePark (/forum-10.html)
+--- Wątek: O wszystkim i o niczym :D (/thread-48.html)

Strony: 1 2

O wszystkim i o niczym :D - BezkarnieCytrynowa - 03-14-2012 05:14 PM

Czyli popiszmy o czymkolwiek, porozmawiajmy, tak ot, randomowo Oczko

Co słychać?

RE: O wszystkim i o niczym :D - Spajder - 03-14-2012 06:34 PM

Hmmm... spróbujmy Uśmiech

Który zespół uznalibyście za najlepszy w historii muzyki rockowej? Ja wiem, że nie da się ot tak tego określić, ale zawsze można pogdybać Uśmiech

RE: O wszystkim i o niczym :D - BezkarnieCytrynowa - 03-14-2012 09:21 PM

Taki całkiem najlepszy najlepszy? Pink Floyd chyba. Zastanawiałam się dość długo i z ciężkim sercem w finale eliminacji w mojej głowie wyeliminowałam The Doors jednak i zostawiłam Pink Floyd.

RE: O wszystkim i o niczym :D - Rysiek - 03-14-2012 09:28 PM

Heloooooou Duży uśmiech

Ja bym obstawił na The Beatles, chociaż ciężko mi było w sumie wybrać również Duży uśmiech Ogólnie stare zespoły rockowe nie mają sobie równych.

RE: O wszystkim i o niczym :D - Azbestos - 03-14-2012 09:47 PM

Ja bym też postawił na Pink Floyd.

Tak w ogóle, to miałem dzisiaj koszmarny dzień na uczelni, nic mi się nie chce, jestem wy**bany w kosmos po prostu.

RE: O wszystkim i o niczym :D - Barteg - 03-15-2012 12:49 AM

Powiem tak - moim zdaniem, jeśli nie Pink Floyd, to Pink Floyd Duży uśmiech Absolutna legenda i nie znam nikogo, pomijając dzieci i nastolatków, którzy nie znają tego zespołu i chociażby kilkanaście największych przebojów Oczko

RE: O wszystkim i o niczym :D - matrani - 03-15-2012 04:24 PM

Pink Floyd... ja nie wiem, kiedyś brat mi dał coś do posłuchania i wclae mi sie to nie spodobało, jakieśszalone takie, bez ładu bez składu. Nie wiem nawet o co w tym chodzilo. To chyba nie dla mnie.

RE: O wszystkim i o niczym :D - Cugor - 03-15-2012 05:54 PM

Floydzi? To ja przyznam że tylko Another brick in the wall znam. Nic więcej. Nie moje klimaty.

RE: O wszystkim i o niczym :D - Azbestos - 03-19-2012 02:12 PM

Cugor, jak na hip hopowca to i tak dobrze, że znasz jedną z ich płyt Oczko

a tak poza muzycznie, to co tam? Duży uśmiech

RE: O wszystkim i o niczym :D - Dobry Sąsiad - 03-19-2012 07:10 PM

Spam temat! To moje ulubione miejsce na forum, wiec mam nadzieje że znajdzie się wiecej fanów tego typu wątków Duży uśmiech