![]() |
Antyfani - Wersja do druku +- Forum Coma (http://www.forum-coma.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-7.html) +--- Dział: HydePark (/forum-10.html) +--- Wątek: Antyfani (/thread-44.html) |
Antyfani - Sosenek - 03-12-2012 01:25 AM Przyznam się, że trafiłem na to forum, bo chciałem utrzymać równowagę w przyrodzie. Mianowicie, znalazłem przez przypadek na last.fm taką grupę: http://www.lastfm.pl/group/Anty-Coma Co myślicie o antyfanach w sieci? Są żałośni czy szczerzy? Ja powiem szczerze, że nie za bardzo rozumiem coś takiego. Szanuję to, że ktoś może nie lubić jednego z moich ulubionych zespołów, ale bycie antyfanem jest żałosne. Antyfani (czegokolwiek i kogokolwiek) mogliby dać sobie spokój i zająć się czymś pożytecznym. Ale to tylko moja opinia. RE: Antyfani - martynika - 03-12-2012 02:30 AM HHAAHHAHAA! ![]() ![]() ![]() Wystarczy wejść tam na sekundę, żeby zobaczyć, co to za ludzie. Nie maja w ogole argumentów i po prostu hejtują z góry do dołu jak leci. ja przyznam że nawet jak kogoś muzyki bardzo nie lubię to nie robię takich rzeczy://// ![]() RE: Antyfani - Cominiarka - 03-12-2012 10:43 AM Dajcie spokój ![]() ![]() ![]() RE: Antyfani - BezkarnieCytrynowa - 03-12-2012 11:20 AM Uśmiałam się ![]() Serio, widać, że się ludziom nudzi i czują się fajni przez to, że mogą "pojechać" komuś innemu... Ahhh szkoda słów na takich ^^ RE: Antyfani - Rysiek - 03-12-2012 12:22 PM Wiadomo, że każdy zespół ma fanów i antyfanów, ale o ile obnoszenie się z fanostwem zawsze było, jest i być będzie, tak już z antyfanostwem trochę mnie bawi ![]() RE: Antyfani - martynika - 03-12-2012 02:18 PM (03-12-2012 12:22 PM)Rysiek napisał(a): Wiadomo, że każdy zespół ma fanów i antyfanów, ale o ile obnoszenie się z fanostwem zawsze było, jest i być będzie, tak już z antyfanostwem trochę mnie bawi Tak, ale to chyba kwestia ekspansji internetu... Myślę że wcześniej każdy miał gdzieś, czy muzyk, którego nie lubił, ma fanów. Kurdę, to jest żałosne ale i smutne - pomyślcie sobie, co muszą czuć chłopcy z zespołu, jak czytają takie bzdury na swój temat. RE: Antyfani - Sosenek - 03-12-2012 05:36 PM W ogóle wydaje mi się, że takie rzeczy powinny być bezprawne. To powinno podpadać pod propagowanie i szerzenie nienawiści. RE: Antyfani - martynika - 03-12-2012 07:03 PM Ale to przyjmujecie z humorem. To z jednej strony śmieszne, ale z drugiej przerażające, że są tacy ludzie://// RE: Antyfani - Azbestos - 03-13-2012 09:35 PM Jedynie śmiech tu może pomóc, bo wyleczyć ich i tak nie wyleczymy ![]() ![]() RE: Antyfani - Cominiarka - 03-14-2012 05:02 PM Pewnie, mogłabym się zawziąć i hejtować teraz ulubionych wykonawców antyfanów Comy, robić burdel po całym internecie ![]() Ja tam zlewam tego typu akcje. Np na facebooku, są grupy typu "Jestem wyjątkowy bo Grabaż posmarował mną chleb", w których się naśmiewają też z muzyków i z ich fanów, masakra. Nic tylko olewać ![]() |