![]() |
Byli członkowie zespołu - Wersja do druku +- Forum Coma (http://www.forum-coma.pl) +-- Dział: Zespół Coma (/forum-1.html) +--- Dział: Muzycy (/forum-2.html) +--- Wątek: Byli członkowie zespołu (/thread-4.html) |
Byli członkowie zespołu - Cominiarka - 03-05-2012 09:04 AM Wojciech Grenda - gitara (1998-2001) Tomasz Stasiak - perkusja (1998-2008) Co prawda Grendy nie słychać na żadnym ze studyjnych albumów, ale można porównać perkusję Stasiaka z pierwszych dwóch płyt do perkusji Marszałkowskiego z kolejnych... Jak wypada? Ogólnie należy się pamięć panom, bo na pewno każdy z nich wniósł coś od siebie w zespół ![]() RE: Byli członkowie zespołu - BezkarnieCytrynowa - 03-05-2012 09:10 AM Ja się na instrumentach perkusyjnych nie znam więc różnicy za bardzo nie słyszę... Pewnie usłyszałabym dopiero jakby całkowicie usunięto perkusję ![]() RE: Byli członkowie zespołu - matrani - 03-10-2012 04:28 PM Nie jest zły ten nowy perkusista ^^ Troche jakby miał słabsze uderzenie, ale sprawuje sie jak najbardziej dobrze i wpasował się chyba bez problemu w brzmienie zespołu. Jak dla mnie nie ma zbyt dużej różnicy miedzy nim a poprzednim. RE: Byli członkowie zespołu - Barteg - 03-15-2012 01:51 AM (03-05-2012 09:10 AM)BezkarnieCytrynowa napisał(a): Ja się na instrumentach perkusyjnych nie znam więc różnicy za bardzo nie słyszę... Pewnie usłyszałabym dopiero jakby całkowicie usunięto perkusję Ja w sumie też... To już są detale, które wychwycą tylko specjaliści ![]() RE: Byli członkowie zespołu - Azbestos - 03-19-2012 03:23 PM Nikogo pewnie nie zdziwi że również nie słyszę różnicy... Cóż zrobić. RE: Byli członkowie zespołu - Zooli17 - 03-20-2012 10:47 PM Ja też zaliczam się do tych którzy niestety nie słyszą ![]() RE: Byli członkowie zespołu - Krisu - 03-20-2012 10:52 PM Dajcie spokój bo to przykre ! Na prawdę jest dla was bez znaczenia kto tam gra ! nawet jeżeli nie znacie się na muzyce to nie możecie mówić że to bez różnicy zespół to ludzie którzy go tworzą RE: Byli członkowie zespołu - Giano - 03-20-2012 10:56 PM Różnica jest zwłaszcza w brzmieniu perkusji Stasiak zupełnie inaczej brzmiał. I trzeba sobie to na zawsze wyjaśnić że jeżeli zmienia się perkusista to bynajmniej nie jest to bez znaczenia bo muzykę zaczyna się pisać od garów. RE: Byli członkowie zespołu - leady Anabel - 03-20-2012 11:04 PM Powtórzę jeszcze raz ten wątek z odejściem perkusisty Stasiaka bo zaczęłam go jeszcze na w innym temacie http://www.metalmundus.pl/articles.php?article_id=1449 a w skrócie główny wątek wywiadu "Wracając jeszcze do spraw zespołowych, niedawno odszedł od was perkusista Tomasz Stasiak. Zastępuje go Adam z Normalsów. Dlaczego tak się stało? PR: Nie była to dla nas nowa kwestia, i my i Tomassino wiedzieliśmy, że w pewnej chwili to nastąpi, tylko musiał nastąpić moment przecięcia. Było to dla nas wszystkich bardzo trudne, ale nie była to żadna kwestia sporu w zespole czy nie dogadania. Mieliśmy inne priorytety." |