![]() |
Antyfani - Wersja do druku +- Forum Coma (http://www.forum-coma.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-7.html) +--- Dział: HydePark (/forum-10.html) +--- Wątek: Antyfani (/thread-44.html) |
RE: Antyfani - BezkarnieCytrynowa - 03-14-2012 05:23 PM Dokładnie, antyfanom chodzi o to, żebyśmy się irytowali, denerwowali, bronili naszych idoli - nie dajmy im tej satysfakcji! ![]() RE: Antyfani - Spajder - 03-14-2012 06:30 PM Haters gonna hate... Zawsze, ale to zawsze, kiedy spotykałem się z kimś, kto źle wypowiadał się na temat zespołu, nie miał za wiele do powiedzenia jeśli chodzi o znajomość utworów ![]() ![]() RE: Antyfani - Barteg - 03-14-2012 06:47 PM Tak jak już pisaliście - najlepiej olewać i tyle. A jak ktoś nas atakuje, to wystarczą logiczne argumenty i zostawiamy hejterów z szczękami do gleby ![]() RE: Antyfani - BezkarnieCytrynowa - 03-14-2012 09:24 PM Ja nawet ataki pozostawiam bez odzewu, niech sobie myślą co chcą, to i tak zbyt ładnie o nich nie świadczy ![]() RE: Antyfani - Rysiek - 03-14-2012 09:33 PM Powiem tak - ja wolę krzyczeć że kocham Comę, niż że nienawidzę Justina Biebera. Tak jest po prostu zdrowiej ![]() RE: Antyfani - Azbestos - 03-14-2012 09:40 PM ![]() Hahaha, tyle w temacie ![]() RE: Antyfani - Barteg - 03-15-2012 01:04 AM Hahaha, dokładnie ![]() ![]() RE: Antyfani - matrani - 03-15-2012 04:23 PM Ja nawet nie czytam tych ich wypocin w większości. Rzadko ktokolwie ma do powiedzenia coś sensownego, głównie to tylko obrażanie i wyśmiewanie. Bez sensu takie, poiwnni się zająć czyms pożytecznym a nie takim bezsensownym wyszydzaniem. Po co to komu? RE: Antyfani - Cugor - 03-15-2012 05:54 PM Antyfani owszem, zła rzecz. Hejtują tylko dal hejtingu i nic z tego konstruktywnego nie wynika. Ja tam na szczęście jestem obojętny na opinię ludzi w internecie, mam nadzieję że muzycy Comy też. Nie ma co się przejmować szczekaniem antyfanów. RE: Antyfani - Rysiek - 03-20-2012 04:53 PM A może w takim hejtowaniu i napinaniu się w necie jest coś fajnego? Skoro tak chętnie ludzie to robią... Chyba wypróbuję na jakiejś Miley Cyrus albo innej Justynie Bieber ![]() |