Forum Coma
twoja pierwsza styczność z COMĄ - Wersja do druku

+- Forum Coma (https://www.forum-coma.pl)
+-- Dział: Pozostałe (/forum-7.html)
+--- Dział: Oczami Fana (/forum-9.html)
+--- Wątek: twoja pierwsza styczność z COMĄ (/thread-40.html)

Strony: 1 2 3

RE: twoja pierwsza styczność z COMĄ - BezkarnieCytrynowa - 03-12-2012 11:44 AM

Też siedzę i zacieszam, po czym orientuję się, że nie napisałam o swoim "pierwszym razie" Duży uśmiech

Otóż mnie Comą zaraził... Mój tata Duży uśmiech Co prawda znał 3 czy 4 kawałki na krzyż, ale były to na tyle dobre kawałki (Leszek Żukowski, Zbyszek, Nie wierzę skurwysynom i jeszcze jeden jakiś chyba), że dał radę mnie tym zainteresować i ja skombinowałam już dla siebie więcej Oczko

RE: twoja pierwsza styczność z COMĄ - Rysiek - 03-12-2012 12:29 PM

O jaaa, ale bym chciał mieć takiego tatę Duży uśmiech Mój co prawda słucha The Doors i Deep Purple, ale to nie to samo Duży uśmiech

RE: twoja pierwsza styczność z COMĄ - martynika - 03-12-2012 02:16 PM

(03-12-2012 11:44 AM)BezkarnieCytrynowa napisał(a):  Też siedzę i zacieszam, po czym orientuję się, że nie napisałam o swoim "pierwszym razie" Duży uśmiech

Otóż mnie Comą zaraził... Mój tata Duży uśmiech Co prawda znał 3 czy 4 kawałki na krzyż, ale były to na tyle dobre kawałki (Leszek Żukowski, Zbyszek, Nie wierzę skurwysynom i jeszcze jeden jakiś chyba), że dał radę mnie tym zainteresować i ja skombinowałam już dla siebie więcej Oczko

Ale super by było mieć takiego tatę! Mój mówi, że muzyka skończyła się z końcem lat 80 i teraz jakieś g.wno leci tylkoSmutny Jest nie do przekonania. Całe szczęście, słucha tylko rocka i jazzu, przynajmniej to nie jest jakieś dicho:////

RE: twoja pierwsza styczność z COMĄ - Sosenek - 03-12-2012 05:38 PM

(03-12-2012 02:16 PM)martynika napisał(a):  
(03-12-2012 11:44 AM)BezkarnieCytrynowa napisał(a):  Też siedzę i zacieszam, po czym orientuję się, że nie napisałam o swoim "pierwszym razie" Duży uśmiech

Ale super by było mieć takiego tatę! Mój mówi, że muzyka skończyła się z końcem lat 80 i teraz jakieś g.wno leci tylkoSmutny Jest nie do przekonania. Całe szczęście, słucha tylko rocka i jazzu, przynajmniej to nie jest jakieś dicho:////

Niech każdy słucha tego, czego chce. Ja też uważam, że większość naprawę wielkich zespołów powstało i grało w latach 70 i 80. Ale i obecnie mamy kilka dobrych. Na przykład ComęUśmiech

RE: twoja pierwsza styczność z COMĄ - Azbestos - 03-13-2012 09:36 PM

Ja nie pamiętam gdzie pierwszy raz usłyszałem Comę / o Comie. Słucham ich już z 6, 7 lat, więc są w moim życiu obecni już na tyle długo, że zatarła mi się gdzieś granica między tym, kiedy ich nie było i tym, kiedy się pojawili Duży uśmiech

RE: twoja pierwsza styczność z COMĄ - Barteg - 03-14-2012 05:18 PM

Mi się w zasadzie wkręciło po "Leszku Żukowskim". Pierwszy raz usłyszałem ten kawałek w radiu, później na rockotece i tak jakoś mi zostało do dziś Uśmiech
(03-12-2012 12:29 PM)Rysiek napisał(a):  O jaaa, ale bym chciał mieć takiego tatę Duży uśmiech Mój co prawda słucha The Doors i Deep Purple, ale to nie to samo Duży uśmiech

Przecież to oczywiste, że to nie to samo Duży uśmiech Zresztą, ja zawsze bardziej wolałem polską muzykę niż zagraniczną - jakoś tak bardziej do mnie przemawia Oczko

RE: twoja pierwsza styczność z COMĄ - matrani - 03-15-2012 04:16 PM

No no, nie wiem czy tu można porównywać Come do The Doors. W końcu Doorsi to klasyka, a Coma to jeszcze takiego statusu nie ma i chyba nie będzie miała ^^

RE: twoja pierwsza styczność z COMĄ - Dobry Sąsiad - 03-19-2012 07:16 PM

Ja zaczęłem ich słuchać jak uslyszałem Leszka w radio kiedyś. Ze 4-5 lat temu chyba. Ale dopiero jak uslyszałem "Zaprzepaszcozne sily..." po raz pierwszy to sie zakochałem. To bardziej ja polecam znajomym Come znajomym, a nei oni mnie Duży uśmiech

RE: twoja pierwsza styczność z COMĄ - Cominiarka - 03-21-2012 04:12 AM

I bardzo prawidłowo, trzeba rozsiewać dobrą muzykę, podawać dalej Duży uśmiech

RE: twoja pierwsza styczność z COMĄ - Kuba - 03-21-2012 07:32 AM

U mnie zaczęło się od tego, że pare lat temu kolega przyniósł mi płytkę Pierwsze wyjście z mroku i strasznie mi się spodobała. Najbardziej kawałek "Pasażer" Uśmiech a potem już się potoczyło...