![]() |
Zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków - Wersja do druku +- Forum Coma (http://www.forum-coma.pl) +-- Dział: Zespół Coma (/forum-1.html) +--- Dział: Twórczość (/forum-4.html) +--- Wątek: Zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków (/thread-13.html) Strony: 1 2 |
RE: Zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków - Azbestos - 03-20-2012 04:47 PM Równiez nie wyłamię się z szeregu i napisze że to moja ulubiona płyta. Jako jedna z naprawdę nielicznych płyt w ogóle, wszystkich wykonawców świata, nie nudzi mi się. RE: Zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków - robert.stajuda - 03-13-2013 10:36 PM Witam wszystkich. Tytułowy utwór jest dla mnie najwspanialszym kawałkiem rockowym. Ogólnie cała płyta jest wybitna, bezwzględnie najlepsza w dyskografii Comy - choć słucham ich wszystkich płyt. A bałem się jej słuchać, gdyż obawiałem, że będzie gorsza od pierwszej. Płyta idealna do samochodu i do pracy wieczorami. Przy tych kawałkach dostaję dodatkowego zastrzyku energii. Moim zdaniem idealne proporcje pomiędzy wspaniałymi partiami gitarowymi a wokalnymi. Co do uwag na temat tekstów Piotra Roguckiego to odniosę się do tego w następujący sposób: na początku mnie to mierziło, lecz jak posłuchałem wywiadów z Piotrem oraz coraz to nowych piosenek to uwierzyłem, że ten typ tak ma i nie robi nic na siłę - dlatego akceptuję twórczość Comy jako całość, a nie tylko fajną muzykę. RE: Zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków - nyna - 05-03-2013 09:31 AM Mi się najbardziej podoba Ostrość na nieskończoności ![]() jeżeli chodzi o pana Piotra to przede wszystkim lubię go takiego jaki jawi się z wywiadów. jest po prostu artystą, który daje upust swoim emocjom w różnych formach, które może nie zawsze są udane, ale wydaje mi się, że sam jest tego świadomy i ma do tego dystans. mi osobiście jego teksty się podobają, bo często są formą gimnastyki dla mózgu i są po prostu o życiu ![]() a tak poza tym to forum chyba trochę obumarło ![]() RE: Zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków - narCOMAnka - 05-09-2013 04:05 PM Ja nie mam ulubionego utworu, chyba nie ma takiego utworu, który by mi się nie podobał. wiadomo jeden trochę mniej inny bardziej ale każdy budzi emocje ![]() ![]() |