![]() |
przywitaj się :) - Wersja do druku +- Forum Coma (http://www.forum-coma.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-7.html) +--- Dział: HydePark (/forum-10.html) +--- Wątek: przywitaj się :) (/thread-37.html) |
przywitaj się :) - BezkarnieCytrynowa - 03-05-2012 09:57 AM Czyli miejsce, w którym możemy poznać się trochę lepiej - powiedzcie "cześć", napiszcie parę słów o sobie, o swoich zainteresowaniach... ![]() RE: przywitaj się :) - Cominiarka - 03-05-2012 10:15 AM No to cześć ![]() Jestem Monika, pochodzę z Katowic ale obecnie mieszkam i studiuję we Wrocławiu. Comy słucham od dobrych 6 lat, czasem więcej czasem mniej, ale w sumie cały czas trochę ![]() Poza tym, że studiuję, lubię poszaleć na koncertach i czytać książki. To tak w dużym skrócie ![]() RE: przywitaj się :) - Rysiek - 03-07-2012 05:45 PM cześć jak czapka ![]() Rysiek (nie ten z Klanu!), lat 19, student pierwszego roku inżynierii biomedycznej, wariat, rozbójnik i hultaj ![]() RE: przywitaj się :) - BezkarnieCytrynowa - 03-07-2012 06:40 PM Oke, to ja też, bo głupio tak nie wypowiedzieć się w swoim własnym temacie ![]() Bezkarnie Cytrynowa Madzia ![]() ![]() ![]() RE: przywitaj się :) - matrani - 03-07-2012 08:22 PM Hej! Jestem Martyna z Poznania i interesuję się jazdą konną i dobrą muzyką (jak Coma ^^). Nie znoszę gotować i sprzątać! RE: przywitaj się :) - Cugor - 03-11-2012 04:27 PM Witam, mam juz parę postów na liczniku ale przywitam się i ja. Damian z Poznania. Słuchacz rapu na co dzień, rocka od świeta. RE: przywitaj się :) - martynika - 03-12-2012 12:33 AM Cześć, jestem Martyna, ale mówią na mnie Martynika. Uwielbiam Comę odkąd usłyszałam Leszka Żukowskiego, i ogólnie to słucham takich ostrzejszych rzeczy. RE: przywitaj się :) - Cominiarka - 03-12-2012 11:12 AM Cześć wszystkim! ![]() ![]() RE: przywitaj się :) - martynika - 03-13-2012 09:15 AM No, tylko że szkoda, że ci, co się rejestrują, nie piszą tak dużo, jak powinni ![]() RE: przywitaj się :) - Sosenek - 03-13-2012 09:20 AM Ja też zauważyłem, że niewiele się tu dzieje, ale jak to mawiali starożytni filozofowie - na wszystko trzeba czasu. A to jest nowe forum i jak na nowe, i tak świetnie mu idzie! |