Forum Coma

Pełna wersja: KATOWICE - 26.05.2012
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Coma wystąpi w ramach Juwenaliów w Katowicach - szczegóły wkrótce, ale termin można już sobie zarezerwować Duży uśmiech
Juwenalia będą jak zawsze na lotnisku Muchowiec. No i ja się na pewno wybiorę Uśmiech
O i tutaj też się postaram pojawić, mama się pewnie nie ucieszy że przyjeżdżam na jeden weekend w miesiącu i akurat sobie wybędę na koncerty, no ale cóż, są różne priorytety... Duży uśmiech
Jak będę miał z kim to pewnie się wybiorę. Mam znajomych w katowicach Uśmiech a moje postanowienie noworoczne to uczestniczyć w jak największej liczbie koncertów mojego ulubionego zespołu Uśmiech
Ja mam tylko nadzieję, że nie zawiedzie mnie reszta zespołów które się pojawią, jeszcze nie wiadomo nic poza Comą i Lao Che, czekam czekam na ogłoszenia Duży uśmiech
Rysiek na juwenaliach zazwyczaj są fajne zespoły więc o to nie ma co się martwić Uśmiech
Może na ten Koncert uda mi się załapać i jeszcze to będą juwenalia więc trochę zaoszczędzę na biletach Ktoś jeszcze planuje się wybrać wtedy do Katowic Z okolic Wisły ?
Z Wisły to może nie koniecznie ale z Katowic jak najbardziej ja planuje tym bardziej że Katowice są moim studenckim miastem więc nie będę miał zbyt daleko.
Ja będę na pewno już zarezerwowałem sobie czas i trochę pieniędzy ale chciałbym przyjechać nie tylko na koncert ale ogólnie na całe Juwenalia
Cholera czyżby to był następny koncert który mnie ominie Smutny i to jeszcze juwenalia Smutny Nigdy nie byłam na takiej imprezie. Kase to bym jakoś wykombinowała ale pytanie gdzie sie w tych katowicach zatrzymać no i z kim pojechać. HELP !
No najtaniej to byś miała wynająć pokój na akademikach to są jakieś groszowe sprawy rzędu kilkunastu złoty dla nie studentów teraz tylko skołuj sobie jakiś znajomych którzy się z tobą zabiorą
Stron: 1 2
Przekierowanie