Forum Coma

Pełna wersja: Metro - wywiad z Roguckim, listopad 2010
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Wywiad do przeczytania tutaj:

http://coma.art.pl/prasa/metro---wywiad-...-04112010/

a w tym temacie można na jego temat podyskutować Cyklop
Jako, że lubię czytać/słuchać, co moje ulubione "gwiazdy" mają do powiedzenia, przeczytałem ten wywiad, a co. Pozostawił mi jednak pewien niedosyt, za dużo tu o filmie a za mało o Comie ;c
Rogucki fajnie wyglądał na tym zdjęciu Oczko Tak agresywnie - gdybym był kobietą, to bym na niego poleciał. Ale jaki jest sens wrzucania wywiadów sprzed 2 lat? Jest na pewno tyle nowszych. O, choćby to, co kolega napisał mi na facebooku ostatnio: http://www.machina.pl/newsy/id,2222/Coma...chiny.html super, nie?Uśmiech
Ja pamiętam tylko wywiad z Rogucem w Teraz Rocku... strasznie zarozumiały i pewny siebie facet. Taki co chyba nie potrafi przyjąć krytyki, nie ważne jak konstruktywna by ona nie była.

Troche nie na temat post, ale też o wywiadzie w sumie wiec...
Artyści zazwyczaj nie umieją przyjmować krytyki, takie ich prawo w sumie Duży uśmiech
(03-14-2012 05:22 PM)BezkarnieCytrynowa napisał(a): [ -> ]Artyści zazwyczaj nie umieją przyjmować krytyki, takie ich prawo w sumie Duży uśmiech

Dlaczego? Ja często się spotykam z tym, że albo taką krytykę zlewają, albo sobie robią z tego jaja ;> Może akurat mam szczęście, ale nie często widuję, żeby jacyś artyści poczuwali się urażeni i mieli focha na kogoś, kto odważył się skrytykować ich dzieło.
Niby tak, ale niektórzy są dobrzy w udawaniu. Zresztą, ja się nie dziwię artystom - w końcu, żeby napisać tekst piosenki lub skomponować utwór, trzeba włożyć w to naprawdę wiele serca i wysiłku. Nie jest przyjemnie słuchać później ostrej krytyki...
Owszem, ale to, że poświęciliśmy czemuś wiele czasu i energii wcale nie jest gwarantem sukcesu Oczko Niestety, życie jest brutalne i nie zawsze wszystko nam się udaje... A krytyka głównie nie służy temu, żeby kogoś upodlić, tylko zmotywować do dalszego, lepszego działania Uśmiech
Chyba czytałam ten wywiad co Cugor o nim pisał. Rzeczywiście tam Rogucki zaczął mówić, że kto nie rozumie jego tekstów ten jest głupi czy cos takiego. No nie za ładne to bylo szczerze mówiąc. Mógł się troche opanować.
Ja też go czytałem i w sumie nie dziwie się że Roguc sie zdenerwował! Facet mu powiedział wprost że jego teksty są głupie i bez sensu a to przecież rzecz gustu i mógłby sie trochę pochamować z wyglaszaniem takich opinii. Jak mu się coś nie podoba to nei musi sie wypowiadać, nie?
Stron: 1 2
Przekierowanie