Forum Coma

Pełna wersja: Covery
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Może ktoś z was gra lub śpiewa, a może znaleźliście jakieś ciekawe przeróbki Comy w internecie? Podzielcie się Cyklop
ja śpiewam tylko przy zmywaniu naczyń Ninja ale nagrać bym się nie dała.
za to podoba mi się takie wykonanie:

aranżacja TOTALNIE inna niż oryginalna, ale mnie kupiła Ninja
o, bardzo fajnie, chłopak ma głos, trzeba mu przyznać. szkoda że nie ma więcej jego wykonań.

ja znalazłem coś takiego - jak dla mnie rewelacja:

Ojaaaaaa, ten drugi jest naprawdę MEGA... Inne kawałki też ma fajne, szkoda że nie znalazłam więcej coverów Comy u niego... Uśmiech

tu też sympatycznie!
A mi sie podoba ten cover Popołudni... jest fajny, taki inny od oryginału ^^ Widać że chłopak miał pomysł ciekawy i sie nie bal żeby wprowadzić zmiany. O to chodzi w coverach jak dla mnie ^^
Mi się też bardzo podoba i bardzo mi przykro że nie ma nic więcej od niego, na pewno byłoby super :<

A ten mi się w ogóle nie podoba, do piosenek kościelnych by się nadawał może, ale do tego nie bardzo Niezdecydowany Wyłączyłam w połowie.

Ja się zakochałem, bez kitu. Chłopak nagrał to z myślą o castingu internetowym do Szansy na Sukces... I się nie dostał Niezdecydowany Rewelacyjne wykonanie, rewelacyjne po prostu.
Rysiek, smutniejsze jest to, że tego chłopaka realizatorzy programu nie wybrali, za to wzięli... TO:

http://ising.pl/nagranie/bupv6j0sq,Coma-Pasazer

Mi się płakać chciało nad niesprawiedliwością świata, serio Niezdecydowany Może i wzięli ją dla śmiechu i rozrywki (może), ale i tak ten chłopak wyżej o wiele bardziej zasługiwał na docenienie i danie mu szansy.
O ja pierniczę, ta baba... Nie, słów mi brak. Rozumiem że ma być rozrywka i musi być się też z czego pośmiać w tego typu programach, no ale...
Stron: 1 2
Przekierowanie